Bütün Kateqoriyalar

Ana səhifə>xəbər>Şirkət xəbərləri

GETACC-nin qısa təqdimatı

Vaxt: 2021-02-01 Oxunub: 7

Ningbo GET Import and Export Co., Ltd., 2010-cu ildə qurulmuş, müstəqil idxal və ixrac hüquqlarına sahib, xarici ticarət şirkətlərindən biri olaraq 10 ildən çoxdur müstəqil istehsal, ixracat satışlarıdır.

Şirkət, dəqiq döküm hissələrinin və hər növ metal emal hissələrinin xammalı kimi karbon polad, yüngül lehimli polad, boz polad, paslanmayan polad və süni dəmir ixracatında ixtisaslaşmışdır. Məhsullarımız əsasən aşağıdakı kateqoriyalara bölünür: İnşaat Maşınları hissələri və Mədən Maşınları hissələri, əsasən vedrə diş ucu, vedrə adapterləri, yan kəsici, yeraltı ehtiyat hissələri və işləmə sancaqları və boltları əhatə edir. Bundan əlavə, Vana hissələri, Parça və Qatar hissələri, Avtomatik hissələr, Hidravlik Maşın hissələri və digər hissələr.

GET yalnız təcrübəli xarici ticarət komandası deyil, həm də yeni nəsil xarici ticarət insanlarının coşğusu, birliyi və işbirliyi qrupunu topladı. Müştərilərə daha yaxşı xidmət göstərmək üçün müdriklik və həvəsdən istifadə edirlər.

Müştərilərə tam səmimi xidmətlər təqdim etmək üçün "365 gün onlayn, 24 saat onlayn, il boyu" xidmət münasibətinə riayət edirik.

Hər zaman "Keyfiyyət Fürsəti AL" inanıram!

Həm məhsullarda, həm də xidmətdə keyfiyyətimizin sizə daha yaxşı tanış olmanıza kömək edəcəyinə ümid edirəm!

Əvvəlki: heç kim

Sonrakı: heç kim